Kedves megrendelőnk!

Cégünk profilja 1990. évi alapítása óta: bútor kölcsönzés, bútor bérbeadás, rendezvények, vásárok, konferenciák, kiállítások kiszolgálása. Székek, bárszékek, fotelek, kanapék, asztalok, hűtőgépek, mosogatók és egyéb berendezési tárgyak nagy választékát találja kölcsönbútor katalógusunkban.

Bútorainkat folyamatosan karbantartjuk, a legnagyobb körültekintéssel szállítjuk és raktározzuk, hogy amikor Ön kézhez kapja azokat, úgy érezze, új bútorral rendezte be standját, kiállítási területét, vagy egyéb rendezvénye helyszínét.

Több évtizedes működésünk során kiváló szakmai kapcsolatot építettünk ki a legnagyobb hazai rendezvényközpontokkal, rendezvényszervező és kiállítás-kivitelező cégekkel.
Tárgyaink gyakran Európa-szerte is kiszolgálnak kiállításokat és rendezvényeket.

Igény esetén a kölcsönzött bútorok szállítását és helyszíni installálást vállaljuk, illetve a bérbe vett bútorok közvetlenül a raktárunkban is átvehetők.

Bízunk benne, hogy kínálatunkban Ön is megtalálja elképzelésének megfelelő bútorokat, és hamarosan kapcsolatba lép velünk!

Általános Szerződési Feltételek

A bérlő tudomásul veszi, hogy a használatra átvett eszközök minőségéért és mennyiségéért anyagi felelősséggel tartozik. A nem rendeltetésszerű, használatból eredő károkat, szállítási sérüléseket, hiányokat a bérlő megtéríti. A bútor kölcsönzés, bérlés időtartama lejárta után, a bérelt eszközöket a bérlő a megbeszélt időpontban hiánytalanul visszaszolgáltatja.

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!

A bérlő a megrendelés feladásával a jelen feltételeket elfogadja, és azt magára nézve kötelezőnek elfogadja.

Kölcsönzési árak 

A megadott árak egy kiállítás-rendezvény idejére, maximum 10 napig értendők. Ettől eltérő igény esetén, egyéni megállapodás szükséges.
Az árakat 27% Áfa terheli.

Szállítás

Amennyiben a szállítást mi végezzük, a költségeket távolság és mennyiség függvényében határozzuk meg.